eslacarab

7.1.11



























RESTAURANT VIEJO ZORTZI

Restaurant situat al cor del centre neuràlgic de Bilbao. Concretament a l'autèntic epicentre de la zona de tapes i restaurants del carrer Licenciado Poza. Amb uns companys de feina vam optar d'entrada per un pica-pica per compartir. Uns percebes, era el dia d'aquest marisc, que van resultar saborosos, un pel saladets, però amb una relació qualitat-preu desfavorable. 18 euros per gairebé 18 percebes és molt. Després una amanida de bonitol, tomaquet, ceba i arbequina ben presentada i de qualitat. Per continuar un plat de pop sobre torrada de poma asada. Tendre el pop i bona combinació d'ingredients. I per arrodonir-ho, unes anxoves marinades que van justificar la fama que té aquest plat al nord. De segon gairebé tots vam triar una de les especialitats de la casa: cua de bou estofada al vi de la Rioja. Plat contundent de mida, no et quedes pas amb gana, de carn tendre, amb aquell gairebé gust de mantega i acompanyat per unes patates al forn. La salsa de vici amb un bon pa. Un gran plat que justifica la visita si sou amants de l'estofat de cua de bou. Tot acompanyat per un bon Rioja i amb una selecció de postres de comiat. El preu uns 50 euros per persona. Un pel caret però crec que també es paga l,alt nivell de vida basc. Igualment vam sortir satisfets.

Restaurant Viejo Zortzi C/Licenciado Poza 54 944419249 Bilbao

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina d'inici