eslacarab

8.10.10


RESTAURANT CASA PALOMA


Nou local a Barcelona que sembla haver debutat amb empenta. Alguna bona recomenació d'algun blogger i comentaris elogiosos de companys de feina em va portar a fer-hi una reserva. L'establiment ofereix una estètica que recupera elements ornamentístics de les tradicionals granjes ramaderes com a clar símbol de la passió per la carn que destila el local. L'ambient era de públic refinat clarament vinculat amb la zona on s'ubica el restaurant. Vam encetar la visita amb uns plats compartits. Unes anxoves del cantàbric, gustoses, diria que de qualitat notable. Una truitat de patates i botifarra, tendre, un pel líquida i també més que correcta. Un salmorejo cremòs que, malgrat que no és un plat que m'entusiasmi, va oferir un rendiment satisfactori. I unes patates amb salsa de vinagreta diria que discretes. Per continuar plats de carn individuals. En el meu cas un tartar de filet de vedella que entrava prou bé però sense aixecar passions. Per postres una mousse de xocolata que va resultar fluixa, amb massa gust a llet. Per beure un Ermita del Conde que pel preu que tenia, 17 euros, mantenia bé el tipus. Dos detalls a afegir importants. El servei molt deficient, amb cambrers despistats, que gairebé t'abandonen si no els crides. I encara més fort: després dels primers entrants ens diuen que s'havia acabat el pa normal i que només quedava pa amb tomaquet...per poc després tornar i dir que no n'hi havia ni d'aquest últim. Lamentable en un restaurant. El preu final va ser de 33 euros per cap, raonable pel menjar que ofereixen. Tot i que el regust final que ens va quedar va ser de certa decepció, amb una oferta gastronòmica que no aporta res de nou, ni tampoc cap element que apassioni o que cridi l'atenció. No crec que hi torni.


Restaurant Casa Paloma C/Casanova 209 Telèf. 93200 82 96

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici